KTC Finlandin tarina

Meistä

KTC Finland Oy on vuonna 1991 perustettu 100% suomalainen perheomisteinen perintätoimisto. Olemme Suomen Perimistoimistojen Liiton jäsenenä olleet vaikuttamassa alan lainvalmisteluun ja toimintakenttään. Tunnemme toimialan läpikotaisin.

Meillä yritystäsi palvelevat vahvan ammattitaidon omaavat taloushallinnon, perinnän ja juridiikan asiantuntijat. Asiantuntijamme osaavat vankalla kokemuksellaan valita juuri oikean toimintatavan kohtaamiinne haasteisiin.

Meistä-Sydän-KTC><p style=Meille jokainen asiakkaidemme antama toimeksianto on tärkeä ja ansaitsee tarjoamamme yksilöllisen ja laadukkaan palvelun.

Meistä-Sydän-KTC><p class=Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme pyrkii aktiiviseen yhteistyöhön sekä toimeksiantajan että velallisten kanssa. Tavoitteenamme on aina kestävän kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun aikaansaaminen.

Meistä-Sydän-KTC><p class=Palvelumme toteutetaan aina lain ja hyvän perintätavan mukaisesti.

Palvelumme käyttö on yksinkertaista ja tehokasta: toimita meille laskuaineisto, niin me hoidamme loput – asiakassuhteitasi aina kunnioittaen.

Arvomme

Positiivisuus

Positiivisuus merkitsee meille sitä, että olemme aina iloisia ja ystävällisiä asiakkaitamme sekä työkavereitamme kohtaan.

innovatiivisuus

Innovatiivisuutemme näkyy jatkuvana pyrkimyksenä kehittää itseämme ja toimintatapojamme, jotta palvelumme olisi mahdollisimman tehokasta ja ketterää.

Vastuun kantaminen

Vastuun kantaminen ilmenee arvoissamme siten, että haluamme kantaa vastuumme yhteiskuntamme kehityksessä, olemalla kotimainen vaihtoehto asiakkaidemme talouden haasteissa. Olemme sitoutuneet siihen, että tehtävät hoidetaan huolellisesti ja sovitun mukaisesti.

 

KTC Finlandin vuosi 2018 numeroina

Yli
0
toimeksiantoa

yli
0
upeaa asiakasta

Liikevaihto yli
0
miljoonaa euroa

Miten myyntimme voi auttaa sinua?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Myynti

KTC-Myynti-sähköposti

myynti@ktc.fi

KTC-myynti-puhelinnumero

020 721 84 96

Myyntimme palvelee sinua arkisin klo 9.00–16.00.

020 -yritysnumeroihimme soitettaessa puhelun hinta on 8,28 snt/puhelu.

Tilaa uutiskirje!