Asiakastarinat

Mitä asiakkaamme meistä sanovat?

KTC-Asiakastarinat-Hurrikaanit

Kim Heino / Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy: Henkilökohtaista palvelua ja helppoa asioiden hoitoa


"Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy on perustettu vuonna 1964. Yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos vuonna 2009 ja samalla yrityksen nimi Lokakuljetus Oy vaihtui Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy:ksi. Yritys työllistää 45 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto on yli viisi miljoonaa euroa. Vuositasolla suoritamme yli 11 000 erillistä työtehtävää.

KTC on kotimainen yritys ja tämä vaikutti perintäfirman valintaamme. KTC:llä on käytössään asiakasportaali, jonka kautta tilannekuva pysyy reaaliaikaisena. Asiakasportaalin kautta on helppo asioida ja viestittää perinnän tapahtumista molemmin puolin.

Saamamme palvelu on ollut henkilökohtaista, jolloin asioiden hoito on ollut helppoa, vaivatonta aikaa säästävää. Myös asiakasportaali on helpottanut maksujen reaaliaikaista seurantaa, jolloin mahdolliset päällekkäisyydet on estetty. Lisäksi olemme saaneet henkilökohtaista ja asiantuntevaa neuvontaa erilaisissa perintätapauksissa."

KTC-Asiakastarinat-Confetti

Petri Tuomela / Confetti Oy: Joustava ja luotettava kumppani

"Confetti on vuonna 2006 perustettu leivonta- ja juhlatarvikkeiden maahantuoja. Confetilla on seitsemän myymälän franchise-ketju ja aktiivinen verkkotukkukauppa. Confetin kasvu on keskittynyt tukkupuoleen, joka aiheuttaa paineita myös maksutapahtumien tehokkaaseen hoitoon.

KTC valikoitui perintätoimistoksemme kustannustehokkaan perintäsysteeminsä vuoksi. Aiemmin pienten viivästyslaskujen perintä oli kohtuuttoman kallista ja perinnästä saatu hyöty hyvin huono. Läpinäkyvä perintäprosessi on selkeä ja helppo asiakkaalle. Yhteydenpito KTC:n kanssa on myös helppoa ja joustavaa.

Nyt jopa pienetkin perintätoimeksiannot ovat kustannustehokkaita tehdä. KTC:n mainitseminen muistutuslaskussa on vaikuttanut positiivisesti heikommin maksavien asiakkaidemme maksukäyttäytymiseen, ja perintään siirtämistä ei enää tarvitse lykätä suurien perintäkulujen vuoksi. Luottotappiomme ovat rajoittuneet konkurssitapauksiin, muuten kaikki perinnät on suoritettu loppuun tehokkaasti ja nopeasti."

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@ktc.fi

(09) 4134 5151

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9.00–16.00.

Myynti

myynti@ktc.fi

020 721 84 96


Robin, myyntipäällikkö

robin(at)ktc.fi

020 721 84 96


Rainer, myyntipäällikkö

rainer(at)ktc.fi

020 721 84 96


Myyntimme palvelee sinua arkisin klo 9.00–16.00.

020 -yritysnumeroihimme soitettaessa puhelun hinta on 8,28 snt/puhelu.