Kirjaudu online-palveluun »

Yritys

KTC Finland Oy on suomalainen yritys, joka on vuodesta 1991 asti tarjonnut asiakkailleen vastuullista rahoitus- ja perintäpalvelua.

Meille jokainen asiakkaidemme antama toimeksianto on tärkeä ja ansaitsee yksilöllisen ja laadukkaan palvelun. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme pyrkii aktiiviseen yhteistyöhön sekä toimeksiantajan että velallisten kanssa kaikkia tyydyttävään ratkaisun aikaansaamiseksi. Palvelumme toteutetaan aina lain ja hyvän perintätavan mukaisesti.
 

Arvot

 
KTC:n perusarvot positiivisuus, vastuun kantaminen ja innovatiivisuus määrittelevät sen arvopohjan, johon toiminta ja päätöksenteko yrityksessämme perustuvat.
 
Positiivisuus merkitsee meille sitä, että olemme aina iloisia ja ystävällisiä asiakkaitamme sekä työkavereitamme kohtaan. 
 
Vastuun kantaminen ilmenee arvoissamme siten, että haluamme kantaa vastuumme yhteiskuntamme kehityksessä, olemalla kotimainen vaihtoehto asiakkaidemme talouden haasteissa. Olemme sitoutuneet siihen, että tehtävät hoidetaan huolellisesti ja sovitun mukaisesti. 
 
Innovatiivisuutemme näkyy jatkuvana pyrkimyksenä kehittää itseämme ja toimintatapojamme, jotta palvelumme olisi mahdollisimman tehokasta ja ketterää.

REKISTERISELOSTE

Rekisteriselosteeseemme voit tutustua tästä.