Kirjaudu online-palveluun »

Kun otat käyttöösi laskutuspalvelumme, säästät yllättävän paljon aikaa, resursseja ja kustannuksia!

Tarjoamme yrityksellesi täyden palvelun laskutusta, ilman kuukausimaksua ja edullisimmillaan jopa noin postimaksun hinnalla. Laskutuspalvelumme sopii kaiken kokoisille organisaatiolle laskutusmäärästä riippumatta. Palvelumme sisältää koko laskutusprosessin laskujen tulostamisesta ja toimittamisesta, muistutuspalveluun sekä mahdolliseen perintään asti. Saat siis käyttöösi laskutusohjelman veloituksetta ja maksat lähetetyistä laskuista noin postimaksun hinnan.

Laskutuspalvelumme kautta saat kaikki tarvitsemasi raportit, jotta pysyt ajan tasalla, ja pystyt seuraamaan saataviesi tilannetta. Ulkoistamalla laskutuksen KTC:lle, vapautat yrityksesi aikaa ja rahaa tuottavalle toiminnalle. Näin saat huomattavaa lisävauhtia myös kassavirtaasi!

Laskutuspalvelun käyttö on erittäin helppoa

Laskut lähtevät yrityksesi logoilla ja tiedoilla varustettuna. Palvelun käyttö on erittäin helppoa. Siirrät vain laskuaineiston sähköisesti meille, niin me hoidamme loput.

Online-palvelulla seuraat saataviasi reaaliajassa!

Yksilöidyillä Online-tunnuksilla saat kaikki tarvitsemasi raportit, jotta pysyt ajan tasalla ja pystyt seuraamaan saataviesi tilannetta. Raportit ovat suoraan vietävissä kirjanpitoon ja kirjanpitäjiltä saamiemme palautteiden perusteella heidän työnsä on helpottunut.

Ota yhteyttä myyntiimme täyttämällä oheinen lomake, niin kerromme lisää!