Kirjaudu online-palveluun »

Ammattitaitoiset lakimiehet palveluksessasi

Lakimiehen ammattitaitoon kuuluu tietää ja tuntea asiakkaansa erityistarpeet ja luoda asiantuntemuksellaan ennaltaehkäisevää turvallisuutta yritystoiminnan kehittymiseen.
Ammattitaitoinen lakimies pystyy asiantuntevuudellaan auttamaan myös henkilöasiakkaita, kun he tekevät elämässään suuria päätöksiä.

Lakialan ammattilainen saa turvattua asiakkaalleen parhaan mahdollisen lopputuloksen riita- ja ongelmatilanteissa. KTC Finland Oy on ammattitaitoinen, kokenut ja luotettu kumppani sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Yritysten oikeudelliset asiat ovat pääsääntöisesti riskien hallintaa ja niiden ennakointia. Investointi asianajopalveluihin on investointi yrityksen toimintaan ja tulevaisuuteen. Aloitamme yhteistyön aina alkukeskustelulla, josta saamamme tietojen perusteella lähdemme ehdottamaan ratkaisuja. Seuraavien yhteydenpitojen määrä riippuu kulloisesta tapauksesta.

Suosittelemme ottamaan yhteyttä asiantuntijaan jo ennen päätöksentekoa, jos kyseessä on riskien ennakointi. Näin pystytään varmistamaan, etteivät yrityksen tekemät päätökset aiheuta turhia kuluja tai oikeudellisia ongelmia myöhemmässä vaiheessa. Jos kyse on jo toteutuneesta riskistä, pyrimme minimoimaan mahdollisesti tapahtuneet vahingot ja selvitämme tilanteen.

Palvelumme yrityksille

Sopimus- ja liikejuridiikka
Yritysjärjestelyt, yrityskaupat ja sukupolvenvaihdokset
Yrityssaneeraukset ja konkurssit
Riita-asiat ja oikeudenkäynnit

Palvelumme yksitysihenkilöille

Asunto- ja kiinteistökauppa
Perhe- ja perintöoikeus
Vahingonkorvausasiat
Riita-asiat ja oikeudenkäynnit