Kirjaudu online-palveluun »

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin

Työntekijät ovat tärkein valttikorttimme. Meillä työskentelee parikymmentä motivoitunutta ammattilaista, joiden työkokemus vaihtelee muutamasta vuodesta kymmeniin vuosiin. Kaikki me olemme valmiita ottamaan sinut lämpimästi vastaan ja jakamaan ammattitaitomme kanssasi.

KTC Finland Oy:ssä palvelemme monenlaisia ja -kokoisia yritysasiakkaitamme vahvalla tietotaidollamme taloushallinnon, perinnän ja juridiikan saralla –  jo vuodesta 1991 alkaen. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien varrella.


Sovelluskehittäjä

Kasvumme on hyvässä vedossa ja kehitämme aktiivisesti toiminnanohjausjärjestelmäämme vahvistamaan digitalisoituvaa palvelu- ja liiketoimintaamme. Etsimme nyt vahvistukseksi IT-tiimiimme sovelluskehittäjää. Kaipaamme sinua työstämään ja kehittämään toiminnanohjausjärjestelmäämme yhdessä kanssamme alamme parhaimmaksi.Tehtävä on uusi, vakituinen ja kokoaikainen.

Toimenkuvaasi kuuluvat toiminnanohjausjärjestelmän ohjelmointi- ja kehittämistehtävät sekä ratkaisujen löytäminen muuttuviin tilanteisiin. Vastaat tiimissäsi myös asiakasprojekteihin liittyvien integraatioiden toteutuksesta.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta toimia niin kehitystyössä kuin käytännön tehtävissä. Omaksut uusia asioita ja haluat myös kehittää omaa osaamistasi. Olet parhaimmillasi pienen paineen alla ja pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia.

Olet opintojesi loppusuoralla tai sinulla on soveltuvaa koulutusta ohjelmointialalta. Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä on plussaa. Olet tehnyt tuttavuutta Djangon, Python 2.7:n, Bootstrapin ja web-koodauksen kanssa. Linux sujuu ylläpidon ja ohjelmoinnin näkövinkkelistä. Lisäksi sinulta onnistuu tietojen massakäsittely ja omaat MySQL / MariaDB -tietokantatuntemusta.

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja positiivista asennetta, innovatiivisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Koulutamme sinut toimialamme erityispiirteisiin, ohjelmistokehitykseemme ja varustamme sinut asianmukaisilla työkaluilla.

Tarjoamme iloiset ja mutkattomat työkaverit, vastuuta ja osaamistasi vastaavat kehittymismahdollisuudet, etätyömahdollisuuden sekä kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekry@ktc.fi merkinnällä ”Sovelluskehittäjä”. Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysymyksiä? rekry@ktc.fi / 040 767 9745


Markkinointiosaaja

Haemme markkinointiosaajaa.

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen, osoitteeseen rekry@ktc.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Perintäneuvottelija

Haemme perintäneuvottelijaa.

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen, osoitteeseen rekry@ktc.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Otamme vastaan avoimia hakemuksia

Mikäli avoimia paikkoja ei ole, niin voit lähettää meille avoimen työhakemuksen osoitteeseen rekry@ktc.fi. Laita viestin otsikoksi “Avoin työhakemus”.